Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

En runda på stan...

Av Anna - 11 juli 2009 20:18

Idag har jag smitit in en runda på stan....så skönt att komma iväg lite själv.


Passade på att köpa Miniform, kan vara skönt att ha det hemma ifall hanfår så där ont i magen igen.

Hittade två par mjukisbyxor till Wille och en tröja....på rean. Letade efter ett par marinblå trekvartsbyxor eller nåt liknande men det va helt omöjligt.

Är ingen panik så jag får leta vidare.


Till lunch blev det räkmackor från Stigs...mmumma så gott!! Vet inte när jag åt en räkmacka sist. Säkert flera år sedan.


Mamma & pappa kom förbi en runda på vägen hem från Växjö.

Det hade varit urnsättning av mormor. Det va en enkel grej som vi slapp va med på.


På kvällen blev det grillad kyckling med klyftpotatis och en god sallad.

Kom i säng ganska sent...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se