Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 juli 2009

Besök av Sofia, Anne, Linda & Alice

Av Anna - 1 juli 2009 19:19


Det har åskat hela eftermiddagen men som tur va så gick den på andra sidan sjön. Så jag slapp få det rakt över huvudet....för då är jag inte kaxig kan jag säga.


När mina vänner dök upp hade till och med strömmen gått så jag fick hålla tummarna att den snart skulle va tillbaka så vi kunde fixa till lite kaffe...livet på landet..:))


Linda va så snäll och hade med sig lite fikabröd...fantastiskt goda blåbärsbullar och jättestora rutor kärleksmums.


Wille fick en jättefin födelsedagstårta som va en speldosa....jättefin.

Tack alla..!!


Här kommer ett litet collage från kvällen...


Här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se