Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Fika hos grannen och besök av kompisar..

Av Anna - 30 juni 2009 08:29

När vi va ute och gick i förmiddags så gick vi förbi grannen (Anna-Carin & Anders) och blev inbjudna på lite kaffe....

Så mysigt..trots att vi bor som närmsta grannar så är det inte så ofta vi träffas. Lite synd tycker jag. Vi får nog försöka bli lite bättre på det här... 


Idag kom äntligen min nya telefon...så nu har jag en kanontelefon med kamera, så nu kan jag ta bilder i alla lägen... Kanske kan bli lite mer bilder hit till bloggen.


På kvällen kom två gamla ridkompisar ( Görel & Pia )från ridgruppen på Sörsjö...

Dom hade med sig färska frallor som vi smaskade på...

Wille fick ett par jättetuffa jeans och en jättesöt body...tack snälla!!!

Alltid lika kul att träffas.....får väl se till att det inte dröjer för länge till nästa gång.


I övrigt har det varit en skön dag....trots att det har åskat, som tur är inte rakt över oss för jag  HATAR åska!!

Hoppas verkligen inte det kommer åska natten mellan tors - fred för då är Andreas iväg på jobb. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se