Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Varmt....så varmt..!!

Av Anna - 27 juni 2009 19:35

Idag har vi inte gjort många knop....man orkar inte i den här värmen.

Stackars Stina får inte gå många meter i kopplet när det är så varmt....vill inte heller för den delen.

Idag fixade vi fram en badbalja med vatten till henne som hon fick svalka sig i. Tack Lina för det tipset....!!


Har tänkt på våra vänner Jessica o Ralle som håller på och flyttar in i sitt nyrenoverade hus denna helgen. Det blir nog svettigt...hoppas det går bra i alla fall. Tur det inte är så långt mellan lägenheten och huset...


Nu blir det duschen för min del sen ska vi käka lite mat....är i senaste laget men man är ju inte hungrig.


Men men man ska inte klaga jag slipper ju jobba och kan njuta av sommaren och värmen. Vi får hålla tummarna att det kommer fortsätta att vara lika fint resten av sommaren också...kanske inte riktigt så här varmt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

29 juni 2009 08:24

Tack för att du tänkte på oss, nu är flytten avklarad även om det var tufft i värmen. Men OK för mig som mest var inne o städade. Ni är välkomna när ni vill! Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vad händer hos oss...!!! med Blogkeen
Följ Vad händer hos oss...!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se