Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Ko besök i trädgården...

Av Anna - 16 juni 2009 12:03

När Andreas åkte till jobbet idag så passade jag på att lägga mig igen och slölyssna på radion.... Efter ett tag tänkte jag att det va katten va korna gapar idag...Tyckte också att det lät väldigt nära...


Så efter en stund så tog nyfikenheten över och jag steg ur min varma goa säng och kikade ut....där står det en kossa mitt i vår trädgård och ropar efter sina kompisar som inte syntes till i hagen...

Blev lite nervös att alla hade rymt och va i vår trädgård men det va bara en rackare som kommit över på fel sida....

Nu är det ju så att jag tycker INTE om kor så jag vågade inte gå ut. Så jag ringer till Andreas och ber honom ringa Magnus som äger kossorna...

Undertiden tills Magnus kommer hinner hon springa iväg längst med vägen och in i skogen lite bortanför oss....och en liten stund senare ser jag henne tillbaka inne i hagen. Så hon hittade hem själv tillslut.

Tyvärr tänkte jag ju inte på kameran för då hade hon kommit med på bild..


Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem så vi kan käka lite middag... Idag bjuds det på Kassler med färsk annanas på risbädd med en chiligrädde och riven ost över... Egen komponerad så vi får se hur den smakar...


Måste erkänna att middagen blev riktigt god....två matlåder finns nu i frysen. Alltid skönt att ha lite reserver där.


I går em va vi ute och gick en liten runda sen planterade jag lite blommor i den nya blomlådan Andreas snickrade till..


Andreas hade med sig presenter från hans jobb idag.... De hade handlat så mycket fina kläder...

Sen fick vi även en jättefin Playsam bil "Streamliner black cab"...såååå tuff.


På kvällen kom Lasse, Malin och Felicia på besök....Wille fick två jättefina body´s... tusen tack!!!

Det va kul att träffas och fika lite....det får vi göra om snart igen.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se