Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Första dagen själva hemma...

Av Anna - 15 juni 2009 10:20

Idag har Andreas börjat jobba igen efter sina 10 dagars pappaledighet....


Så imorse vaknade Wille vid halv sex och ville ha mat och då är det mat nu inte om tio minuter....


Så när Andreas gick upp vid strax efter halv sju hängde jag på och passade på att käka lite frukost med honom innan han stack till jobbet.

Sen kröp jag ner i sängen igen och passade på att sova en timme till...såååå skönt.


Har fått remisen till öron på Ryhov så vi ska dit om en vecka....hade fått en tid till BVC samma dag så det va bara att ringa dit imorse och ändra.


Nästa vecka blir det två resor upp till Jönköping....

Måndag blir det öron med Wille sen på onsdag är det frissan för min del...

Hoppas att mamma inte ska jobba på onsdag så hon kan hänga med och ta hand om Wille när jag är där....


Idag har vi inget planerat....ska försöka gå ut och gå en runda med Stina och Wille. Sen får vi väl försöka va ute lite i det fina vädret....idag blåser det ju inte så jäkligt... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se