Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Idag kom mamma & pappa på besök...

Av Anna - 14 juni 2009 16:20

Mamma och pappa tittade förbi en liten sväng när de var på väg hem ifrån Båstad.

De har varit där hela helgen (hemligt för oss andra) och firat pappa som fyllde 70 år i fredags. Trots vädret hade det varit en skön helg.


De hade handlat lite i Ullared till Wille och även handlat färskpotatis, jordgubbar och sallad i Boarp.... Så det blev färskpotatis med ungsbakad lax smarrig sallad och jordgubbar och glass till efterätt..

Så fantastiskt gott....

Jessica vet vad jag pratar om....!!!


Så nu har Wille precis fått mat och ligger och sussar i vagnen på baksidan och jag tänkte sätta mig och läsa senaste nr av Hus & Hem.


Andreas håller på och snickrar ihop en blomlåda till baksidan...ska bli kul och se hur det blir.

Trappan är i stort sett klar så vi kan se om jag kan få till lite bilder på hans mästerverk....


 
ANNONS
 
Titti

Titti

15 juni 2009 22:18

Boarp verkar vara ett poppis ställe.
Vi var också där för ett tag sen. :)

http://hyltena.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se