Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Städa...

Av Anna - 13 juni 2009 10:32

Usch idag är det städning som gäller för hela slanten....


Välbehövligt men tråkigt...!!


Nu är äntligen städnigen klar....vi tog en paus efter maten och passade på och gå ut och gå en runda med Stina  och få lite frisk luft....det behövdes!!


Nu är Wille nymatad och Andreas håller på och byter blöja på honom....sen är det dags att fixa något gott att äta....det har vi förtjänat idag..:))


Ni får ha en härlig lördagkväll....! Tror att jag kommer slockna tidigt ikväll...!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

16 juni 2009 08:45

Ja, Boarpsgrönsaker längtar jag verkligen efter. Är nog första året på länge som jag inte har varit i stugan på en hel månad!! Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se