Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

En runda på stan...

Av Anna - 11 juni 2009 14:27

Idag passade jag på att åka in en runda på stan, lika bra att passa på nu när  Andreas fortfarande är hemma. Han är ju hemma denna veckan sen börjar han jobba igen.

Jag hade ju missat att det va skolavslutning så det va MASSOR med folk på stan och inte lätt med parkering...


Det som stod på agendan va...

Fixa ny mobiltelefon med en bra kamera...

Amningsbehåar...

Babyproffsen

Och rean förstås..


Kom hem med 3 st amningsbehåar...så nu klarar jag mig. Det går ju åt eftersom jag sover med dom också....

Telefonen hade jag ju hoppats att jag skulle få med mig hem men den va ju naturligtvis slut i butiken. Men dom beställde den från Borås så har jag tur kommer den imorgon.... annars får jag den på måndag.


Annars blev det inte så mycket mer....


Nu har vi käkat lite middag och det är dags för Wille att få lite mat.


När det är gjort ska jag måla några plankor åt Andreas sen blir det pälsvård på Stina för hela slanten... Hon ser inte klok ut just nu..!!!

Så det blir klippning + badning....sen är hon som en ny hund igen.


Allt tar ju mycket längre tid nu för tiden....kan inte förstå vem som tar upp all min tid...:))


Så tyvärr har det inte blivit någon klippning och fixande med Stina....har en ny plan om att göra det imorgon fm...


Imorgon kommer även min brossa och hälsar på....ska bli kul..!!


Nu är Wille färdigmatad och det är dags att hoppa i säng...vi håller tummarna att han sover hela natten i natt också....


Sov så gott..!!


-Malin....Ja det är vårt hus på bilden....det är ett gammalt hus från 1940 som flyttades ut hit från Värnamo 1992....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin Thelander

11 juni 2009 23:06

ha ha, jag vaknade alltid i en mjölkblöt säng på morgonen det första halvåret, fotfarande kan det bli blött eftersom hon inte vill sluta amma riktigt än..gör inte mig nåt för det är himla mysigt! Är det erat hus på bilden? Jättemysigt ser det ju ut att vara!! Kram på er/Malin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se