Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

Regnet det bara öser ner...

Av Anna - 10 juni 2009 09:48

Usch vilket skit väder det va i dag....i och för sig så finns det en hel det att pula med här inne så det är bara att ta tag i livet.

Behöver tvätta lite, vi har nämligen en liten kille som både spyr och sen pinkar ner allt när det är dags för blöjbyte...


Tänkte jag skulle rensa lite i garderoben och bland massa annat man lyckats samla på sig. Ska göra en låda som jag sen tar med mig till Lina så lämnar hon det till Gnosjö Hjälper.


Nu skriker lille Wille och vill ha mat så det är väl bäst att ge honom lite....


Sitter och försöker få lite koll på hur det funkar med bilder och dyl här på bloggen... Så här kommer lite nya fina bilder på guldklimpen...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

10 juni 2009 21:41

Vilken supersöt liten kille ni har fått! O snäll verkar han ju oxå. Jag kommer gärna o hälsar på när det har lugnat ner sig lite för oss på husfronten... men jag ringer nog före det. Ha det så bra allihop. Kramis kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se