Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Ny dag...

Av Anna - 8 juni 2009 09:39

kl. 09:45


Idag har jag tänkt vara lite mer aktiv än igår....;) 


Måste verkligen säga att vi har världens snällaste lillkille som sover hela nätterna. Igår kom vi i säng vid halv tolv och jag vaknade vid halv sex av att han började vakna lite smått. Så då va det dags att ge lite mat. Sen kunde vi lägga oss en liten stund till och mysa...!!


Så nu ligger han och sussar i babysitterna och vi har käkat frukost. Andreas ska åka in och handla lite och när han är tillbaka så ska vi gå ut en runda med Stina...äntligen känner jag att man kan börja röra på sig lite efter snittet.... Man har ju varit ganska öm och mör i kroppen.


Kl.13:30


Andreas är ute och snickrar och jag sitter här vid datorn och försöker få lite koll på hur allt funkar med bloggen...inte det lättaste. Jag är väl inte så teknisk..:)) Men skam den som ger sig...


Nu börjar det suga lite i mat tarmen...funderar på om Wille ska få lite käk först så kan vi äta i lugn och ro sen...

Idag serveras det nypotatis med ungsbakad lax.....ska bli såååå gott.


Förhoppningsvis så är vädret lite bättre i eftermiddag så vi kan ge oss ut på en liten promenad...


Får ta och väcka lillkillen och se om han vill ha lite mat....


kl.20:40

Nu är det dags att byta på lillkillen och sen ska han få ett välbehövt bad. Han är så grymt torr i huden så det är bad varannan dag som gäller.

Fick ett bra tips av Andreas syster om att använda rapsolja och vatten istället för barnoljorna man kan köpa i affären...  Så nu har vi gjort en liten flaska som jag blandat vatten och rapsolja i som jag använder och blöter vanliga tvättlappar med och tvättar honom med istället för köpta tvättlappar typ från Natusan...  Funkar kanonbra...!! Inga konstiga kemikalier här inte...

Sen är det dags för oss att få lite mat i magen... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se