Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 5 juni 2009

Hembesök från BVC...

Av Anna - 5 juni 2009 14:20

Idag va det dags för hembesök från BVC....! Lite spännande och se vad det innebar.


Andreas fick ta och fixa lite damsugning så plockade jag i ordning lite...man vill ju att det ser lite respektabelt ut här hemma.

När man har djur som vi har så blir det ju skitit på nolltid. Det är enda nackdelen med djur....dom skitar ner!!! Men det överväger inte alla fördelar det är. Skulle inte vilja leva utan mina kära djur.


Det va en trevlig äldre dam från BVC som kom på besök....Och Wille visade sig från sin bästa sida....:) 


Han vägdes och vi gick igenom papperna från förlossningen.

Fick massa papper om allt möjligt som kan vara bra att veta...

Han hade gått upp jättefint i vikt och värderna från förlossningen va kanonfina....känns ju skönt.

Sen gick hon ju igenom lite allt möjligt, amning, hur han sover osv..


På kvällen kom farmor på ett kort besök. Hon har hantverkare hemma så det blev bara en liten snabbvisit.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se