Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

Återbesök på BB

Av Anna - 3 juni 2009 12:38

Idag va det dags för återbesök på BB...


Vi hade tid där vid nio på morgonen så det va till att planera så vi skulle hinna med att ha en nymatad kille och glad kille när vi kom dit.


Läkarbesöket gick jättebra....allt såg bara bra ut. Han hade gått upp jättefint i vikt...så allt kändes bra. De försökte göra ett nytt försök med hörseltestet men det va precis på gränsen till att bli godkännt, så vi kommer få en remiss till Ryhov där de kommer kolla upp det lite bättre. Är visst ganska vanligt det här....oftast är det fosterfett som sitter i örat som gör att det inte ger rätt utslag.


Resten av dagen va vi bara hemma och hade det lugnt och skönt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se