Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Gunnel, Jill & Frida kom på besök...

Av Anna - 2 juni 2009 12:27

Förmiddagen bara flög iväg....det är inte klokt så fort tiden går helt plötsligt.

Allt tar ju lite längre tid....det ska ammas sen bytas blöja och vips så har en hel timme gått.

Men det är så härligt....man märker redan nu hur mycket dom hänger med....följer en med blicken, ler. Dom tittar på en med en sån kärlek i blicken så man blir helt varm i hela kroppen. 

Det stämmer verkligen det där att man inte kan fatta hur man kan älska någon så ovilkorligt såå  fort.


I eftermiddags kom min syster och hennes två flickor på besök. De kunde inte hålla sig längre....

Fick jättefina presenter....fina kläder, badhanduk med en sån där luva på,nalle med speldosa och av Jill som är en rutinerad småbarnsmamma fick vi bra och ha grejjor... Nappflaska, bitring, burk att ha vällingpulvret i.

Kanon tusen tack..!!!


Kvällen blev lugn och skön....märks att han blir lite mer orolig när det kommer folk och hälsar på...så det va skönt när de åkte hem och vi kunde mysa i soffan....

 
ANNONS
 
Ingen bild

gunnel

13 juni 2009 00:28

Skönt att vi åkte hem? Tur att du har tjejligan som kommer och ruska om dig lite.
Varit på tävling i Svarttorp i dag och tävlat med Foppa och han gick jätte bra.Snäll och go vad han också. I morgon är det Trippans tur och visa vad hon går för. Hälsa Wille och ge honom en kram från moster Gullan. Kram Gunnel

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se