Vad händer hos oss...!!!

Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Dags att åka hem från BB...

Av Anna - 1 juni 2009 11:03

Idag va det dags att åka hem....vi hade fått stanna längre om vi hade velat men jag trivs inte jättebra på sjukhus.

Skönare att få komma hem till sitt och ta det lugnt.


Träffade en av tjejerna från föräldrarutbildningen vid frukosten, alltid kul att träffa någon man känner. Hon hade haft en väldigt jobbig förlossning med kryst värkar i flera timmar. Men den resulterade i en söt liten tjej.


Efter lunch kom Andreas för att hämta oss....De skulle bara kolla hörseln och ta PKU test på Wille innan vi fick åka hem.

På hörseltestet så fick de bara ok på vänster öra så de ska göra ett nytt försök när vi ska till BB på onsdag på återbesök.


Det va sååå skönt att få komma hem....


Stina hade varit hos mina föräldrar i Taberg i några dagar så de kom ner på kvällen för att lämna henne och få sig en liten titt på sitt fjärde barnbarn. Då jag själv är ett sladd barn så har min kära syster två vuxna tjejjer där den äldsta av dom har två grabbar på 3 respektive 1,5 år så mamma och pappa är även gammelmormor & gammelmorfar.


Det va ju en kanondag med temperaturer på säkert 25 grader....och jag måste säga att det är inte så lätt och veta hur mycket kläder man ska sätta på dom där små.

Men man lär väl sig så småningom...


Natten gick över förväntan....


Här kommer en liten bild på vår lilla pärla Stina....man får ju inte glömma de små djuren. Oj då bilden blev visst lite fel...vet inte hur jag ska fixa det men man lär väl sig....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 6 mars 2012 19:47

Det är bara att inse att jag är nog ingen bloggare i alla fall...... :(   Har massor att skriva om egentligen men har ingen ork eller lust att skriva några inlägg.   Så jag tror att jag tackar för mig på obestämd framtid.....vem vet lusten oc...

Av Anna - 12 februari 2012 19:19


Igår va en riktigt skön dag....på fm så va det städning som stod på schemat. Så härligt det är med ett enplanshus i alla fall när det gäller städingen.   På em blev det en härlig promenad med hela familjen och det va sååå skönt att va ute och gå ...

Av Anna - 7 februari 2012 09:53

Ber om ursäkt över hur min nya header ser ut.....kan inte få till rätt storlek på bilden....!! Hjälp mig ni som kan!!!     Äntligen börjar jag känna mig bättre.....   Fick komma till vårdcentralen i fredags em och det blev penicilin som jag...

Av Anna - 3 februari 2012 08:11

Ja dom senaste två veckorna har mest handlat om sjukdommar....   Förra veckan va vi hemma mån - tors för Wille hade ögoninflamation....helgen tillbringade vi i Jönköping. Börjar bli dags att planera för kommande Eskilssonsträff som det är vår tur...

Av Anna - 22 januari 2012 14:48

Den här helgen skulle varit fullbokad men blev precis tvärt om....   Min kusin Jenny och hennes familj skulle kommit ner och hälsat på i går men där hemma har härjat förkylningar med hög feber och snorig näsa en hel vecka så vi bestämde att vi sk...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se